23 Şubat 2012 Perşembe

ALTIN ALINIR MI?

Altın yeni bir düzeltme yapana kadar alımları çok riskli görmekteyiz.
Özellikle tl-gram değeri 100-101 TL olduğu şu gün de alım değil belki bir parça satış günüdür. Ben allımları özellikle TL den kısa vadeli allım düşüncesi içinde olanların uzak durmasını doğru buluyorum.
 TL den altın alacakalrın ; ons değeri 1800 olup olmaması ya da bak 1800 oldu sıra da 1900 var demelerini biraz dikkate almamalarını  istiyorum. Kafalarını bu ons çıkışları karıştırmasın.  Doalr -tl kuru daha yeni yükseldi. Bu yükseliş ile altın alımında gaza gelmemek gerekir.
TCMB kararı ile 3 gün önce cebe dolar koy yazımız okundu ise ortamın puslu olamsından dolayı kar hedefi koymanızı ve anında parça parça çıkmanızı tavsiye etmiştik. 1,73 ten alındı 1,7480 oldu düşünülmeli denildi ardından hafif bir düşer gibi yaptı şu an 1,7650 lerde..
şimdi altın ons ve dolar-tl ikilisinden her ikisinden beklesek de en az birinden satış geleceğini beklediğimizden TL ile gram altın alınmasını öngörmediğimizi yeniliyoruz..

Her zaman şu gün satarımdan çok bir hedef koyacağız ve rakama ulaşınca parça parça satışlarımızı yapıp inşallah hayırlısı ise kazançları cebe koyacağız...
gümüş ve platini takibe alın lütfen sabredin düşüşünü bekleyin.. Bu zaman zarfından dolar al sat gibi işlemler yapılabilir.  Artık ezberi bozalım altın herkes alıp satıyor Türkiye daha gümüş platine hazır değil alışamadı. Bunu fırsat olarak kullanabilirsiniz. Tek bankanın bu hizmeti vermesi ve o bankanın da makaslarının açık olması çok büyük bir dezavantaj..
SİZ SİZ OLUN HİÇBİR ZAMAN ZARARDA Kİ MALI SATMAYIN..
ACELE VE PANİK HAREKET ETMEYİN..
KARI GÖRÜNCE KAÇIN..
İNTERNET ORTAMINDA GEZEN SAHTE YORUMCULARDAN VE SAÇMA SAPAN YORUMLARINDAN UZAK DURUN..
BANA DAHİ , TEK BİR KAYANAĞA GÜVENMEYİN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder