8 Mart 2012 Perşembe

dolar ne oldu sana ?

Dolara ne oldu ?
hani 1,80 lere gidecekti  -- 1,82 lerde çay içecek - 1,85 lerde sef'a sürecektir..
Hani nerde hayallerim gibi oldu çoğumuzca..

Değerli arkadaşlarım,
dolar çıkarken 1,90 türkülerini , dolar düşmeye başladığında birazdan istek çalacak oaln dolar düşecek diplere şarkılarına kulaklarımızı kapatalım...
Bu dalgalı kur da KARI GÖRÜP KAÇARAK  , Az kar  + az kar = çok kar demek diyerek al sat yapacağız.. bazen günlük al sat yapacağız AFERİN BEN NEYMİŞİM BE... diyeceğiz ama asla havalanmayacağız...
Mütavaziliği elden kaybetmeyeceğiz..
düşünce alacağız, çıkınca satacağız... hep bunu yapacağız.. ne zaman ters köşe olduk o zaman duracağız .. bekleyeceğiz o gelecek geri geri bizim yanımıza..
ALDIĞINIZ VE SATTIĞINIZ DA SİZ DEĞİL O SİZİN KUCAĞINIZA GELECEK.. Dolar Sizi değil; Siz doları yönetmelisiniz..
güzel sözlerdi başa yerlerde duyduğumuz da kulaklarımız çınlar artık :)

Değerli arkadaşlarım !
dolar gene 1,90-2 arasını görecek mi EVET..
dolar gene 1,60  rakamları görecek mi?  EVET...

bu nasıl yorumcu ya düşerse de EVET diyor, çıkarsa da EVET diyor diyeceksiniz... ilk önce ben YORUMCU değilim bunda anlaşalım.. Yatırım yapan ve yaparken de bilgi ve birikiminin zekatını veren bir insanım..
EVET arkadaşlar, dolar çıkacak 1,90 lara  ve inecek 1,60 lara diyenler haklılar..
ama 1,60 - 1,90 arasında çok dalgalanmalar olacak GELİN BUNDAN FAYDALANABİLECEĞİMİZ kadar faydalanalım.. ters köşe olduğunda yatalım biz de :)

Yok efendim altın uzun dönem yatırımıymış? Ne kadar efendim en az 6 ay kalacakmış..
İyi de kardeşim 8 aya geldik hala 110 olmadı altın hani nerde..
değerli arkadaşlar ALTIN KAĞIT olanı DEĞERİNİ KAYBETTİ.. silah çıkıp mertliğin gittiği gibi.. Çok çok uzun 3-5 yılın dışında uzun dönem lafı etmesin kimse...
AYRICA BU DÜNYAYA ASIRLIK ÇINAR GİBİ KAZIK OLMA NİYETİNDE OLAN KİŞİLER ALTIN AL YAT DİYORLAR... ÖBÜR TARAFTA GEÇECEKSE YATIRALIM :)
ALTIN AL YATIR.. YATIR .. YA TL EY İHTİYACIN OLURSA NE EDECEKSİN.. YA 105 TEN ALDINSA 95 LERDE 10 TL ZARARINA SATMAK ZORUNDA KALINDIĞINDA HANİ NERDE KALDIK UZUN DÖNEM YATIRIMIN...
BU YUZDEN %100 ALTIN YAKAR..
BU YUZDEN PARÇA PARÇA AL SAT YAP..
DÜŞÜKTEN ALDIĞINI BEKLE UZUN SÜRE AMA GRAFİKLER REKOR YAPTI YA DA REKORA %10 YAKLAŞTIĞINDA YÜKLÜCE ALIMLARDAN KAÇINALIM..


Not: İşlerim dolayısyla arada yazamıyorum.. konular bazen birbirinden kopuk olmakta...
ayrıca Sitenin kullanışlı olmadığını biliyorum... web masterlkik deneyimim yok art şu web saldırılardan bile kurtaramadım kendimi..

Anlaşılmayan yerde sorun lütfen, yanlış anlaşılmaktan iyidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder