22 Mart 2012 Perşembe

Gümüş ons da 31,600usd kurunu aşağı yönle kırdığı takdir de 30,90 a kadar ilk etapta yolu var..
dünya devlerinde imalat sanayisinin düştüğü şu dönem de platin ve gümüş gibi sanayi girdisi olarak da kullanılan bu emtialar da çok sert çıkışlar beklemek hayalcilik olur bu haftada..

rakamları düz yazıyorum 37 den 32 ye getirdik gümüşü artık alım için iştahlanalım..
Bir sonraki orta vadede çıkış denemesi 40 ons olacaktır. ( yıl başında 26-28 de alımlar için orta vade 36-40 arası vermiştik)

Platnde güzel değer kayıpları yaşanıyor aslında bir ara altının da üstüne çıkıp değerni almıştı.. Lakin hem imalat hem otomotiv sektöründen gelen olumsuz haberler platini de etkiledi.. bir de grevin yakında bitecek olması platinin düşmesine neden oldu.
Tek bir bankanın platin işlemi yapması ve o bankanın da keyfi hareketler yapması platin alırken biraz dikkatli ve temkinli olmamıza sebep oluyor.


Şu nazlanan altını da artık 1634 altında 1 saat tutabilsek de 10-20 arasında bir satış daha yediğini görsek .. aksi takdirde gene sıçrayacak:)

bu düşüşler de elinde altın olanlar oh öldük bittiklere girmesinler.. ALTIN ALTINDIR.. önümüzde ki dönemler gene altının olacak bunu sağır sultan bile biliyor..

fakat parça parça al sat yapıp hesabından dolar-tl-altın üçlüsünü taşıyanların dolar ve altının iniş çıkışlarında KARI GÖRÜNCE KAÇARAK CEBE  ATANLARIN daha profosyonel olduklarını ve kazandıklarını biliyoruz..

ALTIN VE DOLARIN  DALGALANMALARINDAN hep faydalanın..

günlük al sat ya da günlük  yorumlar ile işlem yapmayın.
günlük yorumlar sadece önünüzü göstermeye ışık tutar..
sizler profosyonelsiniz.. KARI GÖRÜNCE KAÇARAK... PARÇA PARÇA AL SAT YAPARAK.. PARANIZI ÇEŞİTLENDİREREK..(ALTIN-USD-TL GİBİ)

yoksa hikaye dolar 1,85 olmuş ya da altın 1850 olmuş...


En güzel kazançlar sizlerin olsun,
herşeyden önce sağlık olsun,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder