7 Mart 2012 Çarşamba

karışık piyasalar

Tüm Dünya piyasalarında karışık ve puslu bir hava mevcut iken.. Bizlerin yarın için GÜNEŞLİ GÜNLERDEN ya da yarın için FIRTINALI GÜNLER den bahsetmemiz sözkonusu olamaz..
Dünya borsaları ve piyasaları çöküşte...
Yarı yüzme bilen ve gemiden  denize düşmüş biri gibi  çırpınmakta ve çırpınışı ile boğulma tehlikesi ile karşı karşıya..
işte piyasanın şu an ki durumu bu...
Peki şimdi ne yapılmak isteyecek, büyük traderler
1. traderler:  Gemiden bir gönüllü inip kurtaracak, cesareti ile alkışı hak edecek.. ( Biri çıkıp altın yüklü altın alacak; mükafatı yani KARI cebe koyacak)

2.traderler : Bunlar gemide bekleyecekler.. Geçen ben düşmüştüm bir şey yapmamıştı diye hareket bile etmeyecekler.. ( 1790 dan altın satıp sen değilmiydin beni düşüren bu hallere deyiip altına dokunmayacak ve altın 1600 ve 15** lere gidecek) bu senaryoyu uygulayacak olan hala satış yapmayan ASYA lılar olabilir..

işte değerli arkadaşlar; para babalarının belirlediği piyasa da bir oyuncu olmaktan ileri gidemediğimiz için bizlerin yapması DELİ CESARETİ  ya da YARI İMANLI HOCA  veya YARI BİLGİLİ DOKTOR şeklinde davrandığımızda mallmız, sağlımız hatta imanımızdan çıkarabilecektir. İşbu sebeple bu durumda Balığı olmayan Akdenizde olta atmak yerine  balıkçıdan balık almalarını tavsiye edebiliriz.. Boşa uğraşmamış olurlar... Bu yüzden az da olsa altın ile yola devam etmek daha akıllıca olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder