20 Temmuz 2012 Cuma

Kredi Kartlarında Ramazan rekabeti


Ramazan'da artan tüketici taleplerini iyi değerlendirmek isteyen bankalar, kredi kartları ile alışverişlerde çeşitli imkanlar sunuyor. 
İşte bazı kampanyalar: 

FİNANSBANK'ın kampanyasında 19 Ağustos'a kadar farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 adet 75 lira  ve üzeri market alışverişine 75 lira parapuan hediye ediliyor. Bunun için önce kampanyaya kaydolmak gerekiyor.

 GARANTİ BANKASI'nın Bonus özelliğini taşıyan kredi kartları için düzenlenen kampanyada, 18 Ağustos'a kadar tek seferde Bonus üye işyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde 2'nci, 3'üncü, ve 4'üncü 100 lira harcamaya 5'er lira, 5'inci 100 lira harcamaya 35 lira hediye ediliyor. 

YAPI KREDİ BANKASI'nın World üye işyerlerinde geçerli olacak kampanyasında, gıda marketleri ve akaryakıt sektörlerinde yapılacak 5 adet 100 lira ve üzeri alışverişe 50 lira Worldpuan hediye ediliyor. 

AKBANK'ın kredi kartı Axess ile düzenlediği kampanya ise 16 Ağustos'a kadar sürecek. Kampanya kapsamında, market sektöründe, Axess üye işyeri olsun olmasın 100 lira ve üzeri 5'inci alışverişe 40 lira chip-para veriliyor. Kampanyaya katılmak için SMS gönderilmesi gerekiyor. 

 DİKKAT!Bu kampanyalardan faydalanırken; kampanyanın anlaşmalı işyeri veya marketlerden alışveriş yapılması şartı olup olmamasına, o bankaya ait POS cihazının kullanılmasının gerekli olup olmadığına, kazanılan hediyelerin hangi sürelerde kullanılacağına dikkat edilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder