6 Ağustos 2012 Pazartesi

06 agustos

Günaydın Arkadaşlar !
Gene bir acı hafta sonu ve mübarek Ramazan ayında  toplam da 6 asker ve 2 korucu olmak üzere 8 şehit... Mekanları cennet , başımız sağolsun,
Hafta başına girdiğimiz şu günde önemli belirli ve planlı veri takvimi yok.. Sakin bir gün.. Avrupa'dan olası haberler piyasalara yön verebilecek belki..
Zaten her ekonomik takvim ile haşirli neşirli olmak da doğru bir şey değil.. Her takvim de ki veriden bir medet ummak ya da ona bağımlı kalmak yanlış bir davranış ve bekleyiş olduğunu lütfen unutmayalım..
Kısa vadeli vadeli yolumuza devam ettiğimizi ve belirtilen miktarları sadece görün ama her görülen kurda işlem yapmayacağımızı artık biliyoruz.. Ayrıca herkesin özel durumlarından dolayı herkesin kendine göre al ya da sat stratejisinin ve kararının farklı olabileceğini unutmayalım..

altın ons olarak 1607 üzerinde durmaya çalışmakla  bir türlü kıramadığı 1634-1641 kaosundan kurtulmak istiyor.
1670 ile yeni bir trend başlatamadığı sürece o kabus gibi Size geçen seneden beri sunduğumuz 1400 lü rakamlar ortadan kalkmayacaktır. Her zaman belirtiğimiz gibi 1400 bekleniyor diye nakit ile sürekli beklemek anlamsızdır.. Keza 2000 olacak diye sürekli altın da beklemek de sakıncalı..

Altın gramın TL cinsinden kırmızı renk ile belirtiğimiz giriş bölgemiz 90,20-91,80 aralığını olduğunu defalarca tekrarlamıştık...  Ayrıca geçen hafta ya da bu hafta başı alınacak olan altınlar daha çok altından dolara daha çok kar bıraktıracak gibi görülmekte.. Lütfen TL ya da dolar farketmez altın aldığınız da altın-tl; dolar-tl ; altın-dolar gram kurlarını vb mutlaka not ediniz.. İşi profesyonel olarak bir işletme işletiyor şeklinde ciddi ve disiplinli yapmanız menfaatinizedir..

Şu sıralar dolarnda alım bölgesine yavaş yavaş giriş yaptığını bilmenizi isterim..

Altın ons da 1597 rakamı zarar kes diyebileceğimiz bölge olduğunu unutmayalım.. aşağısına doğru sert satışlar gelebilme ihtimali yüksek..
Geçen cuma da belirtmiş olduğumuz gibi 1597 aşağısı; 1607 yukarısı için bir işaret verecek teknik trend adına...

Bol kazançlar dilerim,
soru cevaplar ile fırsat buldukça devam ederiz inşallah..

2 yorum:

  1. S.A SEVGİLİ KARDEŞİM BUGUN VEYA BUHAFTA İÇİ 22 AYAR 83TL Yİ GÖRÜRMÜ YOKSADAHA AŞAĞIYI GÖRECEKMİ?YOKSA BUGUN BİR MİKTARAALALIMI?DAHA NEKADAR BEKLEYELM?

    YanıtlaSil
  2. Şu sıralar yine altın çıkışa geçti söylentileri çoğalmaya başladı ümit bey... sanki bir sürpriz olacakmış gibi geliyor bana...siz ne düşünüyorsunuz bu ay için??? Saygılar

    YanıtlaSil