8 Mart 2012 Perşembe

zehirli mantarlara dikkat !

Değerli Arkadaşlar !

1790 dan altın dönüp 1690 ve aşağısına indiğinde 1500 e gidiyor diyen mantarlar türediği gibi gene 1700 üstüne çıktı giidyor 1900 lere diyen mantarlar da türeyecektir..
Bahara adım adım yaklaştığımzı şu günlerde bir kaç ay sonra rahmet yağmurları ardından mantarlar da türer.. Yağmur berekettir zaten.. Mantarları da türetir.. Ama mantarları alırken dikkatli olmak gerekir.. Zehirlisi de vardır..
Değerli arkadaşlar !
1900 e gidiyor diyenler için de daha erken ... zamanı değil.. HANİ DERİZ YA HEP DÜŞECEK DEĞİL YA? ÇIKAR DA BU... İŞTE ŞİMDİ BUNU YAŞIYOR ASLINDA... Ama Zehirli Mantarların unuttuğu şu var bu yükseliş sahte bir yükseliş.. onlar 1900 diye kafalarını çıkardıkça bilinçli köylümüz zehirli olduğunu farkedip bası bası verecektir... Tabi ki dağa topuklu ayakkabı ile gitmiş sosyetenin gözdelerinden Ayşe hanım hepsini toplayacaktır hem de şifalı niyetine :)
Şaka bir tarafa arkadaşlar, altında ki bu çıkışı farkedip Sizinle paylaşmıştık.. ama bu çıkışın şimdilik sahte olduğunu görüyoruz.. haftalık kapanışını görmeden gerçek toparlanmadan bahsedemeyeceğiz..

Yazılarımız kendi kendimize soru ve senaryolar ile yazılmaktadır... Yanlış düşünülmeisn.. yazı ve yazma stilim budur bilen bilir zaten... Forumlarda da tek başına yazarken de boyle yazarım...
Sonra deli mi bu adam denilmesin  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder