5 Mart 2012 Pazartesi

UYANIK OLMAK !

Değerli Arkadaşlar !

Bizler sadece piyasa takipleri sonucu görebildiklerimizi analiz edip; bilgi ve deneyimlerimizi buna katarak Sizinle paylaşmaktayız..

altın düşecek fikrini alıp altının düşmesi yönünde kaynak ve verileri toplayıp önünüze sunmadığımız gibi altın yükselecek deyip yükselmesi için sebepleri de sıralamayacağız.
Bizler günlük gelişmeler ışığında altının yönü hakkında ipuçları aramaya gayret gösteriyoruz...
İşbu sebeple altın düşmesi de altının çıkması da gün gelecek bizim fikirlerimizin ortak meyvesi olacaktır...
Çoğu kişinin düştüğü hataya düşmemek için elimizden geleni yapacağız... Yani kendi görüşümüzü enpoze etmek için çalışmayacağız... ALTIN DÜŞECEK; İŞTE SEBEBİMİZ BU YA DA ALTIN ÇIKACAK İŞTE SEBEBİMİZ BU GİBİ..  Bu şekilde yapıldığında şunu gözlemledik ki insan kendi düşüncesinin gerçekleşmesini istiyor ve bu yönde yorumları olmakta.. Ama unutulan bir gerçek altın, doviz de hayatın kendisi gibi değişkenlik arzettiğidir..

Ayrıca yorum yapmak ve kaleme almak bir şeyleri gerçekten çok zor.. (bir yerlerden çalıyorsanız ya da 3-5 yazıyı kopyala yapıştır ile kendinize yazı oluşturuyorsanız hariç tabiki)...
Lütfen tüm yazılanları harmanlayın kendi kafanızda..
İnternet sayfalarında ki spekulasyonlardan; onların uşaklığını yapanlardan,  banka köşelerinde yazan SATILIK KALEMLERDEN,  büyük puntolu yazan haber manşetlerinden SAKININ DOSTLARIM SAKININ..

Hepiniz küçük yatırımcıların paralarına göz diken kan emicilerin olduğunu unutmayın...
Bankaları satın alarak Türk yatırımcısının parasının nerede olduğunu tespit etme hizmetinde bulunan SİSTEM UŞAKLARININ çok sinsice çalıştıklarını lütfen unutmayınız.. Yeşili kırmızısı hepsi aynı olan bu kan emici MODERN HIRSIZLARIN ağına düşmeden çok uyanık hareket etmemiz gerekmektedir..
Sistem de yer almadığınız da Sizi ötekileştiren bu BAŞ BELALARINI hafifi almayın... Her yerdeler ve ACAYİP YARATIKLARA benziyorlar..
Bazen ablanız, bazen dostunuz, abiniz, bazen sıcak muhabetçileriniz olabilirler..  Benzer ortak yönleri şunlardır..
SİSTEME HİZMET ETMEKTEDİRLER...
ALLAH KORKULARI YOKTUR..
ALLAH ADINA DİNİ KULLANAN ÇIKAR DİNDARLARDIR ( boyle bir tabir yok ama ne demek istediğimi anladınız) MENFAATÇİLERDİR..

Yazılanlar, Size basit gelebilir ya da çok abartı gelebilir ama gerçekler bunlardır.. Deneyimler ile ispat edilmiştir..

Sanal alem de ismi cizmi belli olmayan; 2 haftalık eğitimle Size akıl verecek kıvama gelen APTALLARIN sözü ile kuyuya inmeyin...

Kimseye güvenmeyin arkadaşlar...

Adının , sanını telefon numarasını bilmediğini UCUBELERE gülün geçin...

1 hafta önce başlayan platform 7000 kişiye(tıklamaya) ulaştı... Tüm ilgi ve alakanız için teşekkürler..  Bu site ve biz hiç bir zaman YATIRIM DANIŞMANLIĞI karşılığı altında paralı siteye; kumarbazımsı al sat işlerinin döndüğü BATAKHANEye dönmeyecektir; tüm saldırı ve engellemelere rağmen virüs atmalarına rağmen sonuna kadar devam edecektir..
Bilgisayar teknik ve web tasarım bilgimiz yoktur.. Siteden anlaşılıyor zaten :) Ama bu internet korsanlarının saldırılarını anlamış değiliz..
Demek ki birilerini  kızdırmışız.. Rahatsız etmişiz...
Ama yılmayacağız...
Siteyi koruyabilecek bir program vb birşey varsa bunu siteye yerleştirecek bilgiye sahip arkadaşlar var ise şimdiden yardımları için teşekkürler..
 Bol kazançlar,
saygı ile,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder