9 Nisan 2012 Pazartesi

BAKINIZ ARKADAŞLAR ,
PİYASALAR ÇOK CABUK DEĞİŞEBİLİLİYOR.. BUNA SİZLERİN DE AYAK UYDURMASI GEREKİYOR (KISA SÜRELİ AL SATÇILAR İÇİNDİR BU.. UZUN SÜRELİLER ZATEN PİYASA İLE İŞLERİ YOKTUR)
SPEKULASYONLARDA GEZİNİYOR VE KISA SÜRELİ AL SATÇILAR İÇİN.. TARIMDIŞI AÇIKLANIR SIÇRAMA OLACAK DİYE YÜKLENİRSE MİLLET BİR HABER ÇIKARIVERİRLER Q3 GELMEYECEK DİYE MESELA SES GELMEZ.. BU YUZDEN KISA SÜRELİ AL SAT YAPANLARIN DA DEĞİŞİME AYAK UYDURUP HIZLI OLMALARI VE SAKİN BİR YAPIYA SAHİP OLMALARI GEREKİR.
GÜMÜŞTEN SIÇRAMA GÖREMEDİK HALA :) ALTIN VE PLATİN %1 ÜZERİNDE ARTIŞLARI VAR GÜMÜŞ DE BAŞLAR RALLİSİNE AZ SONRA :) 

5 yorum:

  1. ümit hocam ralli yaptı gümüş ancak aşağıya doğru

    YanıtlaSil
  2. evet murat bey !
    aslında gümüşten sıçrama göremedik derken ki tebessümümüz :) aslında farklı bir durum olduğunu ima etmek içindi..
    farkında iseniz hala gümüş sıçrama yapmış değil..
    euro/usd parite de bile yukarı yönlü ivme var iken gümüş sıçrama yapamadı.. altın ise zaten herkes tarafından beklenildiği için çıışı günlük yeterli buldu...
    gümüş rallisini aşağı doğru da yapamadı sayılır.. 0.200-0,300 sentlik gümüşte ki hareketler doğal..
    gümüş tehlikeli duruyor patlama olacağı kesin

    YanıtlaSil
  3. ayrıca dolar güçlenirken
    metallerde hem gümüş hem altında hızlı çıkış beklenilmesin cuma gününün etkisi altında ki yukseliş vb.. iş bu sebepten sabah ki yazıma hem dolar-tl kuru hem altın ons yukarılarda yakalanacak gecen haftaya nazaran bu da altın tl gramı için sans diye belirtmem

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı günler, Ümit Bey bu sabahki yorumlarınızı 4 gözle bekliyoruz, ona göre hareket edecegiz.. 95,5 tl ye dayandı ons.tl.. Bernanke parasal genişlemeden söz etmedi, Çin rüzgarıyla uçuyoruz, Amerika direğine takılır mı uçurtmamız? Ne dersiniz, bir miktar elden çıkaralım mı?

    YanıtlaSil
  5. Yasin Bey !
    Bernanke Q3 agzına bile almadı.. yani q3 konusu geçmedi.. Buradan q3 ten söz etmedi diye q3 olmayacak anlamı çıkaramayacağımız gibi olacak anlamı da çıkaramayız..
    bu hafta abd tarafından enflasyon rakamları açıklanacak.. fazla değişim beklenmezken unutmayın %2 nin altına gerilirse Q3 olma ihtimali yükselir bunu da ayrıca bir not edin..

    YanıtlaSil