10 Nisan 2012 Salı

Günaydın Arkadaşlar !

Hala 1662 direnci denemesini beklemediğimizi yenilemek istiyoruz..
1644 üzerinde kaldığı sürece korkmayalım..
(Haftalık kapanış 1652 üzerinde olursa hedef 1697 kırmak bunu artı parantez aklınız da olsun...  )
Neyse orta uzun vadeli artı parantezimizi kapatarak günlük yorumlama olarak devam edecek olursak yazımıza 1662 nin üzerine atmak isteyecek altın kendini başarırsa bir müddet ALTIN diplere bulacak hikayelere dinlemeyeceğiz kimseden bu sefer de 1800 şarkıları belki de dinleyeceğiz..
Aşağı yönlü kötü bir senaryo bugün beklentimiz yok.
gene gün içi uyarılarımızı zaman bulduğumuz da paylaşacağız lakin 1662 kırılmazsa ufak çaplı bir satış gelir ki bu da 1636-1642 sert destek noktasından döner.. Dönmezse eğer bilin ki bu aralık sizin Zarar kes bölgeniz olacak bunu unutmayın ileri ki günlerde de gerekli olabilir.

Peki kısa süreli satışçılar satış hedefi olarak şu yol izlenebilir..
1672 den sonra  tetikte olmaya bak....
çıkarken parça parça satış yaparken bakıldı düşüyor 1662-64 en düşük satış rakamı seçilebilir.. (dolardan altın alıp altından dolara geçişler için bu rakamlar)

Gram altın da 96 civarında cuma alınan altınlar kısa vadeli 1-2 tl karla verilebilir.

Arkadaşlar, kısa vadeli al satları gene tekrarlıyoruz tavsiye etmiyoruz.. yaparsanız da ters köşe olduğunuzda beklemeye alın kendinizi..

geçen hafta 1620-30 lrda ya d akaçta aldı iseniz en az ons başı 50 usd olana kadar bekleme d edaha yarar var.. Çünkü ne kadar çok kar o kadar iyi olduğu için değil sadece :) edeceğimiz bu çok kar ile ileri de eğer yanlış bir hamle yaparsak burdaki karın en azından yarısını yeriz ileri de ve zarardan çabucak kurtulabilmek içindir.

Teknik ve grafiklerimizde geçen cuma günü verilerin nezdinde yukarı sert bir sıçrama ve ardından satış dalgası bekliyoruz.  Grafikler veri olmadan gerçekleşmeden işe yaramadığını hep paylaşırız..
En azından şunu bilin arkadaşlar..
perşembe-cuma-ptesi ve bugün altın aşağıdan küçük dahi olsa satış yemeden geldi ve günlük ortalama 10 usd lik artış ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder