6 Nisan 2012 Cuma

SİZ BİZİM MİLLET DÜŞERKEN ALTIN SATTIĞINA İNANIYOR MUSUNUZ?


Yastık altının ucu göründü

Altın yastık altından çıkıyor

Yeni çalışmalar kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1,3 ton altının yastık altından çıktığı belirtildi






İstanbul Altın Rafinerisi AŞ ve Gramaltın AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Halaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merkez Bankasının altını munzam karşılık olarak kabul etmesi ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da yastık altındaki altının ekonomiye kazandırılması için çalıştığını açıklamasından sonra, bankaların altına yoğun ilgi duymaya başladıklarını hatırlattı.
Türkiye'de tahminlere göre 250-300 milyar dolar değerinde altının yastık altında yattığını, bu zenginliğin yastık altında durmasının ekonomiye bir faydasının olmadığını dile getiren Halaç, ''Bu altınların yastık altından çıkarılıp ekonomiye kazandırılması lazım. Bu nedenle rafinerinin üretmiş olduğu gram altını bankalarda mevduat olarak kabul edilir hale getirdik. Vatandaş altın aldığı zaman yastık altında tutmayacak da bankaya yatıracak. Banka da onu işletecek ve vatandaşa kar payı, yada faiz ödeyecek'' dedi.
Halaç, Türk halkının elinde bol miktarda takı, ziynet olduğu için bankalarla görüşmelerde halktan hurda toplamanın yolunu da açtıklarını, şu anda vatandaşlardan bu yönden altın toplama girişimi de başlattıklarını belirterek şu bilgileri verdi:
''Güzel de gidiyor. Vatandaşlar bilgilendirilerek, ikna edilerek bir şekilde altınlar bankaya mevduat olarak geliyor....''


ALTININ 93-94 TL LERE DÜŞTÜĞÜ ŞU GÜNLERDE EĞER MİLLET 1,3 TON ALTININI VERDİ İSE BEN  TÜRK TOPLUMUMUZU HİÇ TANIMAMIŞIM DEMEKTİR. SOKAKTA PAZARDA HERYERDE ALTIN UCUZLADI ALALIM MI DENİLDİĞİ GÜNDE 1,3 TON ALTINI HALKTAN TOPLADILAR HABERİ TAMAMEN YALAN VE UYDURMACADIR.  


SAHİ SİZ BİZİM MİLLET DÜŞERKEN ALTIN SATTIĞINA İNANIYOR MUSUNUZ?

YALNIZ ŞUNU BİLİN ALTINLARI ELİNİZDEN ALACAKLAR, ELİN ADAMI SENET, HİSSE İLE UĞRAŞIP KENDİNİ BİR ŞEKİLDE DÜZLÜĞE ÇIKARACAKTIR.. YA BİZİM ALTINLARI SAF SAF BANKALARIN KUCAĞINA VERİP SONRA O BANKALAR PARANIZI DAHA KARLI DİYE TL YE CEVİRİRLER YA DA BAŞKA KAMPANYALARI İLE KANDIRABİLİRLER..
BANKADAN HİZMET ALDIK DİYE , PARAMIZA ÜÇ KURUŞUMZU İÇİN YOK BANKA KARTI, YOK HESAP İŞLETİM ÜCRETİ YOK KREDİ AİDATINA GÖZ DİKTİLERSE SİZİN ALTINLARINIZA DA ACIMAZLAR...
BU BANKALARIN ÇAKALLIKLARINI SİZLER DE İYİ BİLMEKTESİNİZ..

DİKKATLİ OLMAK DA FAYDA VAR...

NOT: HEM BU 1,3 TONUN YASTIK ALTINDAN ÇIKTIĞINA NASIL EMİNSELER BİLEMİYORUM..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder