8 Mayıs 2012 Salı

kar satışı yapmanın önemini yaşayarak anlayalım..
KORKARAK KAÇAK OYNAYIN BU ALTINI..
KARI GÖRÜNCE KAÇ...
NEFSİN PARA KAZANMA HIRSI BİTMİYOR..
BEKLENİLİRSE HEP ÇIKACAK DİYE DÜŞMEYE BAŞLANILDIĞINDA PANİK OLUNABİLİYOR..
TAM SINIRA YANİ 1600 LÜ RAKAMLARDAN 15** LÜ RAKAM DİYECEK SINIRA GELDİ.. GİDEMİYOR.. BAKALIM NE OLACAK..
GÜNLÜK VE DÜNKLÜ DEĞERLENDİRMEMİZ DE 1606-1611 KIRMIZI KORKULU BÖLGE SEÇMİŞTİK KENDİMİZE VE KIRDIĞINDA 1580 DİP BELİRLEMİŞTİK.. 1580 DEN AŞAĞISINI ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI TAM YOL AŞAĞI BEKLENTİLER DAHİLİN DE DEĞİL..
BELKİ DE BEN ÇOK İYİMSERİM ..

AMAN HA %100 ALIMA YÜKLENMEYİN..
TERS KÖŞESİ VAR OLAYIN BİR DE

2 yorum:

  1. ya ümit bey ons sizin satış bölgesine girer girmez 1664 ile düşmesi bir oldu hiç satış yapıp sermayeyi dolar ve onsa bölemedik şimdi dip denemesi var böyle bakakalmak çok ızdırap verici.Şu 3. tepe takribi ne zaman olabilir hasta olacaz. bari o zaman arbitraj yapalım gram arttırma ile bu zarar çok az azalıyor

    YanıtlaSil
  2. Bülent Bey !
    Evet haklısınız hatta 1 mayıs tatil günü 1674 e kadar yükseldi... Ve bazen de sat rakamları akşam saatlerine bile denk gelebiliyor.. Bazen de anlık görülüp hemen satışı yiyebiliyor..
    Altın 24 saat işlem gördüğü için (Londra-ABD-Tokyo)verilen teknik direnç ya da destek noktaları bizim çalışma saatlerimiz dışına bile denk gelebilir bunu hiçbir zaman unutmayalım..
    Yukarıda ki başlık genel bir değerlendirme idi burada amaç KARI GÖRÜNCE KAÇILMALI idi yoks 1660 de neden satılmadı vb tenkit amaçlı değil.. Sadece altın bu şekilde hareket eder ve hep tekerrür de edecek en az yılda birçok kez aynı durumlarla karşılaşacağımız için uyarı ve bilgilendirme amaçlı idi..
    3. tepenin oluşabilmesi için herhangi bir hafta olabilir 1 hafta 1649-51 in üsütnde haftalık ortalama ile kapatması dahilinde gerçekleşecektir.

    YanıtlaSil